Tamil-English bilingual webmagazine dedicated to education of the masses through E-books, articles, worldwide informations, Slideshows, Presentations on various subjects, photographs and images, moral and objective oriented stories and Lectures including audio and video

Lighter moments for your Classrooms


Try these puzzles on Lateral Thinking . . .





Just Check This Out ! ! !!



Scroll down slowly and be honest to yourself.



Think like a wizard . . .







man
1. ------------
board







Ans. = man overboard




Okay, let's see if you've got the hang of it.






stand
2. ------------
i









Ans. = I understand





OK . . .


Got the drift ?





Let's try a few now and see


how you fare ?





3. /r/e/a/d/i/n/ g/







Ans. = reading between the lines





4.r
road
a

d







Ans. = cross road




Not having a good day now, are you ?



Redeem yourself.





5. cycle
cycle
cycle






Ans. = tricycle




Not easy to figure out ha!





0
6. ------------
M.D.
Ph.D.






Ans. = two degrees below zero




C'mon give it a little thought ! !





knee
7. ------------
light






Ans. = neon light


( knee - on - light )





U can prove u r smart by getting this one.





ground
8. ------------ ---
feet feet feet feet feet feet






Ans. = six feet underground




Oh no, not again ! !





9. he's / himself






Ans. = he's by himself




Now u messing up big time.





10. ecnalg






Ans. = backward glance




Not even close ! !





11. death ...... life






Ans. = life after death




Okay last chance ............ ......




12. THINK







Ans. = think big ! !





And the last one is real fundoo - - -





13. ababaaabbbbaaaabbbb ababaabbaaabbbb. .







Ans. = long time no 'C'


( see )


Designed and maintained by AKR Consultants