Bookmark and Share 


Healthcare Tips
Parents Home
Couples Suit
Spiritual Path
Student's Corner
Youth Resort
Management
Lighter Moments
Entertainment
Serious Side
World Tour
Internet Links
Snippets

Tamil Software
அழகி மென்பொருள்
  
Tamil-English bilingual webmagazine dedicated to education of the masses through E-books, articles, worldwide informations, Slideshows,
Presentations on various subjects, photographs and images, moral and objective oriented stories and Lectures including audio and video

Tax Structure in India

Courtesy: Vasantha, chennai

TAX STRUCTURE IN INDIA

1) What r u doing?

Ans. : Business

Tax :PAY PROFESSIONAL TAX!

2) What r u doing in Business?

Ans. : Selling the Goods.

Tax : PAY SALES TAX!!

3) From where r u getting Goods?

Ans. : From other State/Abroad

Tax : PAY CENTRAL SALES TAX, CUSTOM DUTY & OCTROI!

4) What r u getting in Selling Goods?

Ans. : Profit

Tax : PAY INCOME TAX!

How do you distribute profit ?

Ans : By way of dividend

Tax : Pay dividend distribution Tax

5) Where u Manufacturing the Goods?

Ans. : Factory

Tax : PAY EXCISE DUTY!

6) Do u have Office / Warehouse/ Factory?

Ans. : Yes

Tax : PAY MUNICIPAL & FIRE TAX!

7) Do you have Staff?

Ans. : Yes

Tax : PAY STAFF PROFESSIONAL TAX!

8) Doing business in Millions?

Ans. : Yes

Tax : PAY TURNOVER TAX!

Ans : No

Tax : Then pay Minimum Alternate Tax

9) r u taking out over 25,000 Cash from Bank?

Ans. : Yes, for Salary.

Tax : PAY CASH HANDLING TAX!

10) Where r u taking your client for Lunch & Dinner?

Ans. : Hotel

Tax : PAY FOOD & ENTERTAINMENT TAX!

11) r u going Out of Station for Business?

Ans. : Yes

Tax : PAY FRINGE BENEFIT TAX!

12) Hav u taken or given any Service/s?

Ans. : Yes

Tax : PAY SERVICE TAX!

13) How come u got such a Big Amount?

Ans. : Gift on birthday

Tax : PAY GIFT TAX!

14) Do u have any Wealth?

Ans. : Yes

Tax : PAY WEALTH TAX!

15) To reduce Tension, for entertainment, where are you going?

Ans. : Cinema or Resort

Tax : PAY ENTERTAINMENT TAX!

16) Hav u purchased House?

Ans. : Yes

Tax : PAY STAMP DUTY & REGISTRATION FEE !

17) How u Travel?

Ans. : Bus

Tax : PAY SURCHARGE!

18) Any Additional Tax?

Ans. : Yes

Tax : PAY EDUCATIONAL, ADDITIONAL EDUCATIONAL & SURCHARGE ON ALL THE CENTRAL GOVT.'s TAX !!!

19) Delayed any time Paying Any Tax?

Ans. : Yes

Tax : PAY INTEREST & PENALTY!

20) INDIAN :: CAN I DIE NOW ??

Ans :: Wait we Are About to launch the Funeral tax!!......

Tell A Friend!
Type In Your Name:
Type In Your Email:
Your Friend's Email:
Your Comments:

Receive copy:

PLEASE GIVE YOUR FEEDBACK


*Name:  

*E-mail:  

*Comments:


*Enter number in the text box below



Post your comments to Facebook




Designed and maintained by AKR Consultants