Bookmark and Share 


Healthcare Tips
Parents Home
Couples Suit
Spiritual Path
Student's Corner
Youth Resort
Management
Lighter Moments
Entertainment
Serious Side
World Tour
Internet Links
Snippets

Tamil Software
அழகி மென்பொருள்
  
Tamil-English bilingual webmagazine dedicated to education of the masses through E-books, articles, worldwide informations, Slideshows,
Presentations on various subjects, photographs and images, moral and objective oriented stories and Lectures including audio and video

Heights

Courtesy: Stalin, KSA

1. What is height of Fashion?

Ans: Dhoti with a zip.

2. What is height of Secrecy?

Ans: Offering blank visiting cards.

3. What is height of Active laziness?

Ans: Asking for a lift / ride in a car to house while on a morning walk.

4. What is height of Craziness?

Ans: Getting a blank paper Xeroxed.

5. What is height of Forgetfulness?

Ans: Seeing the mirror and trying to recollect when you saw him / her last.

6. What is height of Stupidity?

Ans: A man looking through a keyhole of a transparent glass door.

7. What is height of Honesty?

Ans: A pregnant woman taking one and a half ticket.

8. What is height of Suicide attempt?

Ans: A dwarf jumping from the footpath on the road.

9. What is height of De-hydration?

Ans: A cow giving milk powder.

10. What is Height of Kanjoosi?

Ans: Miser's house in fire and he is giving miss calls to the Fire brigade

Tell A Friend!
Type In Your Name:
Type In Your Email:
Your Friend's Email:
Your Comments:

Receive copy:

PLEASE GIVE YOUR FEEDBACK


*Name:  

*E-mail:  

*Comments:


*Enter number in the text box below






Designed and maintained by AKR Consultants